Povoljniji stambeni krediti dostupni su mladima do 45 godina, a kamatna stopa kreće se već od 3,20% za prvih 5 godina. Zagrebačka banka od... ZABA smanjila kamatne stope na stambene kredite

Povoljniji stambeni krediti dostupni su mladima do 45 godina, a kamatna stopa kreće se već od 3,20% za prvih 5 godina.

Zagrebačka banka od 15. rujna svoju ponudu kredita proširuje posebnom ponudom stambenih kredita za mlade do 45 godina, na rok otplate do 30 godina.

Riječ je o kreditima s kombinacijom fiksne i promjenjive kamatne stope u kunama i s valutnom klauzulom u eurima. Kod kunskih kredita fiksna kamatna stopa iznosi 3,80% za prvih 5 godina, a sljedećih 25 godina za klijente banke promjenjiva kamatna stopa je 4,15% (ukupno EKS 4,06%). Kod kredita s valutnom klauzulom u eurima fiksna kamatna stopa iznosi 3,20% za prvih 5 godina, a sljedećih 25 godina za klijente banke promjenjiva kamatna stopa je 3,75% (ukupno EKS 3,54%).

Korisnici stambenog kredita za mlade mogu biti osobe koje nisu starije od 45 godina, a kredit je namijenjen kupnji, izgradnji, dovršenju nekretnine ili refinanciranju kredita u drugim bankama. Moguća je otplata u anuitetima ili ratama, a ne plaća se naknada za obradu kreditnog zahtjeva. Kao instrument osiguranja koristi se zalog na nekretninu u omjeru 1:1 uz policu osiguranja imovine od požara i osnovnih opasnosti za imovinu danu u zalog i policu osiguranja korisnika kredita od posljedice nesretnog slučaja.

Posebna ponuda stambenih kredita dostupna je do 30. studenoga.

Nema komentara

Budite prvi koji će ostaviti komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *